Liviu Staicu isi serbeaza 8 ani de activitate independenta La data de 26.08.2016 domnul Liviu Staicu si-a serbat in prezenta colaboratorilor de la societatea de administrare din Brasov opt ani de activitate neintrerupta in domeniul prelucrarii metalelor in Germania. Domnul Staicu sa alaturat societatii HSTD GbR in anul 2008 si primul sau proiect a fost in Gorzow Wielkopolski (Landsberg an der Warthe) in Polonia, unde a asamblat seifuri. De aici s-a mutat in Germania si a lucrat in cadrul mai multor proiecte precum constructia de masini pentru asfaltat , cazane si suporti pentru industria carbunelui. In anul 2015 domnul Staicu s-a asociat la firma Kron-Stahl GbR. Cand domnul Staicu nu lucreaza in Germania isi petrece timpul cu sotia lui si cei trei copii in Brasov. Toti membrii societatiilor (GbR) care isi au sediul in Schönefeld il felicita pe domnul Staicu la aceasta aniversare

Experienta pe care am dobandit-o dupa aceasta colaborare a fost intr-adevar una in masura sa imi schimbe mult in bine perspectiva in domeniul muncii. Recomand cu caldura echipa care a reusit sa transforme grija financiara intr-un confort.

Andrei Muntean, Elektro Bau GbR

Totul s-a potrivit mult mai bine decat imi imaginasem eu. Mi-am dat seama ca aveam nevoie de o schimbare in viata, iar acum, dupa 6 luni de colaborare am reusit sa imi ingrijesc financiar familia asa cum imi doream. Multumesc!

Paul Stanga, Elektro Kraft GbR

Am invatat foarte multe lucruri despre noi de cand am inceput aceasta colaborare. Suntem foarte linistiti la locul de munca si reusim sa valorificam munca pe care o desfasuram. Cu totii suntem de acord ca fara a fi o echipa, nimic nu ar fi fost posibil. BPG inseamna foarte mult pentru noi! Echipa tehnica

Experienta BPG mi-a oferit posibilitatea de a pune in practica toate aptitudinile pe care le-am dobandit pe parcursul carierei mele. Sunt pe de-o parte linistit, iar pe de alta increzator ca viitorul acestei colaborari va fi unul stralucit, mult mai bun decat daca as fi ramas sa lucrez in tara.

Silviu Gherghei, Kron Stahl GbR